Russian Magyar Deutsch Italiano English Romana
Linked In Vimeo Facebook

Spanyol reneszánsz kollekció

Reneszánsz stílus Hárs és bükk tömörfából készült, kézi faragványokkal Simítás: diófa- vagy kérésre bármilyen más simítás. A használt lakkok poliuretán alapú lakkok. A kárpitozott bútordarabokat az ügyfél választása szerint szövet, bőr vagy más anyaggal szállíthatjuk.

Monroe kollekció

A MONROE kollekciót az Art Deco stílus ihlette. Ahhoz, hogy e stílus eleganciáját és rafináltságát a kortárs időkbe ültessük, jellegzetes vonásait újraértelmeztük, a modern- és a 60-as évek design alkotóelemeivel együtt. Ezáltal egy új energiát adó, de ugyanakkor retro kinézetű tárgyvonalat kaptunk. A lekerekített formák, a tölgy meleg árnyalatai és a natúr fehér részek közötti egyensúlyozott kontraszt, egyes meleg árnyalatú rostok csatlakozása valamint a részletek aprólékossága együtt, mind egy rafinált, erős egyéniségű belsőhöz találó bútorvonalat eredményeznek. A bútorzat tömör, viaszozott tölgyfából készül, fehér természetes bőrbevonatos elemekkel.

Monroe kollekció

Oxford kollekció

CHIPPENDALE stílusban készült Hárs tömörfa, természetes furnérral furnérozott LAPOK. Diófa, rekonstruált diófa furnérokat használunk. Simítás: dió, vagy kérésre bármilyen más simítás. A használt lakkok poliuretán alapú lakkok. A kárpitozott bútordarabokat az ügyfél választása szerint szövet, bőr vagy más anyaggal szállíthatjuk.

Oxford kollekció

MD2600 kollekció

XV Lajos stílus Hárs tömörfa bútor és természetes furnérral furnérozott LAPOK. Kézi faragványok. Az asztal, az étkező és az ajtók lapjain diófa, rekonstruált juhar-, dió és cseresznyefa intarziás furnérokat használunk. Simítás: dió, cseresznye vagy kérésre bármilyen más simítás. A használt lakkok poliuretán alapú lakkok. A kárpitozott bútordarabokat az ügyfél választása szerint szövet, bőr vagy más anyaggal szállíthatjuk.

Regal kollekció

BAROKK stílusban készült Hárs tömörfa, kézi faragványok és intarziák. Simítás: világos, fényes dió, aranyozott faragványokkal, vagy kérésre bármilyen más simítás. A használt lakkok víz alapú lakkok. A részletek valódi, 22,24 kt aranylemezzel, ezüstlemezzel, vagy ezüst- aranyutánzatos lemezzel simíthatóak. Az asztal-, étkezők lapjain és az ajtólapokon diófa-, diófagyökér, mahagóni-, tiszafa-, rekonstruált juharfa-, cseresznyefurnér használható. A kárpitozott bútordarabokat az ügyfél választása szerint szövet, bőr vagy más anyaggal szállíthatjuk.

Regal kollekció

Darab a gyűjtemény
"Monroe" Kanapé
Reneszánsz szobrászat
"Versailles" Hálószoba
"Oxford Lux" Előszoba
Az s.c. IMARAD INTERIORS bemutatás
Felismerve az érték, a történelem és a presztízs

S.C. IMARAD INTERIORS társaság székhelye Közép Európából jövet, Románia első fontosabb városában, Aradon található, a famegmunkálás terén több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik.

IMARAD INTERIORS két gyárra alapozva alakult ki és fejlődött tovább: Az Első Aradi Bútorgyárat 1890-ben L.E. Lengyel alapította és az Osztrák-Magyar Császári Udvar, valamint a Román Királyi Udvar számára szállított bútort, 1985-1990 között a Köztársasági Ház fő bútorbeszállítója volt, a második Aradi Fűrésztelepet pedig A. Cornis alapította 1923-ban.

Nemes egyszerűségével és csöndes nagyszerűségével, hozzáértéssel és odaadással ötvözve, tehetséggel tökéletesítve, az IMAR bútor mindig csodálattal vegyes érzelmeket ébreszt.

Habár IMAR a hagyományos, ünnepélyes, Reneszánsz, Barokk, XV Lajos és Chippendale stílusú bútorok terén szentelt különleges figyelemnek köszönhetően vált ismertté, amelyek kivitelezése különleges kézügyességet és a műbútorasztalosság titkainak mély ismeretét igényli, a társaság egy átfogó harmóniára talált, ma pedig egy kortárs dimenzióba illeszkedő klasszikusként elfogadott különböző stílusokat kínál.

A technikai hátteret tervezők, mérnökök és famegmunkáló technikusok biztosítják, akik ahhoz, hogy a kollekciót véglegesítsék,....»Bővebben

bútoraink

Egyedi bútorok

IMAR SC SA elő egyedi művészet bútor, tömörfa egyedi darab a különböző stílusokat létrehozni. Azáltal, hogy BOISERIE, ruha a belső falak egy ház, amely bemutatja a végrehajtása a megkönnyebbülés és precíziós szerelés tapasztalat. A szolgáltatások köre kiterjed a szükséges háztartási bútorok (konyha, fürdőszoba), Irodai bútor (konferenciatermek, szállodák, irodák) a bútorok és a vallásos művészet.

Collection Bútor

Gyártó tömörfa bútorok, klasszikus és modern stílusban hagyománnyal és tapasztalattal faipari, nyúlik a 1890-es. "Utilitas, venustas, Firmitas". Ő szerzett hírnevet a tartósság, a kényelem és öröm a bútorok faragott és Régence kínál: hálószoba, étkező, nappali, folyosó, hotel, irodabútor és kisbútorok.

Egyedi bútorok
Collection Bútor